Metavak vindt een definitief ritme • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Metavak vindt een definitief ritme

Na een zeer succesvolle eerste editie, zal dit jaar een tweede editie van de Metavak/Gebruikte Machinevak Gorinchem 2006 georganiseerd worden op 21, 22 en 23 november 2006. Omdat er in 2006 maar één Metavak georganiseerd gaat worden zullen de bezoekers landelijk uitgenodigd gaan worden. De Evenementenhal Gorinchem leent zich uitstekend voor deze vakbeurs, omdat de hal centraal ligt in Nederland en daardoor gemakkelijk bereikbaar is.

Daarnaast heeft het voor de machines het voordeel dat de draagkracht van de vloer 4.000 kg per m² bedraagt. Tevens is de hal op sommige plaatsen zelfs 18 meter hoog wat het laden en lossen van machines eenvoudiger maakt. De Metavak Hardenberg 2007 zal voor de vierde keer plaats gaan vinden in de Evenementenhal Hardenberg en wel op 27, 28 februari en 1 maart 2007. Deze vakbeurs richt zich met name op het Noord Oosten en Midden van het land.

Het aanbod op de Metavak bestaat vooral uit verspanende en niet-verspanende machines, gereedschappen, meettechniek, oppervlaktebewerking, lasapparatuur, CAD/CAM, smeermiddelen, robots, machineonderhoud en filtersystemen.

Tijdens de Machinevak Gorinchem zijn het vooral fabrikanten, leveranciers, importeurs, handelaren en dienstverlenende bedrijven met tweedehands metaalbewerkingmachines, intern transportmaterieel, weg- en waterbouw, bouwmachines, gereedschappen & onderdelen, onderhoud & revisie, meet- en regeltechniek en andere voor de branches interessante producten en diensten. De bezoekers worden zorgvuldig door de exposanten geselecteerd, waardoor deze vakbeurzen bezocht wordt door een doelgericht publiek op midden- en hoogkader niveau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven