Metavak samen met TIV en Vilo • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Metavak samen met TIV en Vilo

Vilo, TIV en Metavak hebben de handen in één geslagen. Door deze ‘krachtenbundeling’ verwacht de organisatie Evenementenhal Hardenberg op 3, 4 en september een interessant aanbod te kunnen presenteren.

Centraal in hal 3  bevindt zich Metavak, de plek waar bedrijven uit de metaalbranche hun leveranciers ontmoeten. Exposanten als Jörg Machines,  Seco Tools, Boelens Machines, LCMC, Hagoort, Machinehandel Overmars, Posthumus,  Wollschlaeger en Bendertechniek hebben afgelopen maand besloten om zich nog aan te melden voor Metavak. Ook zijn er opvallend veel nieuwe gezichten in Hardenberg, ten opzichte van de editie in 2012. Onder andere Vebru, Lubes Industries, Rösler, Hexagon, Hänel en De Vlamboog.

 

Vilo

Veel bedrijven in de technische industrie komen dagelijks in aanraking met verpakkingen, intern transport, logistiek en opslag. Vertrouwde gezichten zoals Jungheinrich, Toyota, Still, Almat, Kompactor en UniCarriers zullen de nieuwste ontwikkelingen exposeren in hal 4. Ook nieuwe bedrijven zoals Innovfoam, HSM en o.a Nilfisk hebben zich aangemeld.

 

TIV

In de overige hallen zullen de TIV-exposanten zich aan het publiek presenteren. Door de samenwerking met Vilo en Metavak zal TIV dit  jaar een verfrissende uitstraling hebben. De gehele beursvloer is opnieuw ingedeeld. Dit zorgt voor een nieuwe dynamiek tijdens alweer de vijftiende editie van TIV. Uiteraard zijn oude vertrouwde bedrijven weer aanwezig; zoals Duursma Industrietechniek, Horstra-Technology, Koninklijke Metaalunie, Ridder Data Systems en VDL. Ook nieuwe exposanten als Elektromotoren Emmen, ESV Berlikum, Festec Trade en Gawa zullen zich vertegenwoordigen. Daarnaast zal de Koninklijke Metaalunie ook dit jaar weer de opening van de vakbeurs verzorgen. Paul Braakhuis zal hierbij een sprekersrol vervullen.

 

Vraag hier uw gratis entreebewijzen aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven