Metavak, ondanks crisis veel exposanten • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Metavak, ondanks crisis veel exposanten

De vijfde editie van de Metavak en Gebruikte Machinevak wordt gehouden op 10, 11 en 12 november 2009. Dit beursconcept doet het nog steeds goed in de metaalbranche. Want ondanks de slechte economische omstandigheden is het aantal exposanten slechts iets minder dan 2008.

Net zoals de vorige edities is er ook dit jaar een ruim en gevarieerd aanbod van exposanten en nieuwe producten in de metaal te vinden in Gorinchem. De bezoeker vindt er een totaalplaatje op het gebied van metaalbewerking: verspanend, niet-verspanend, software, robots en opleidingen.

 

De exposanten maken graag gebruik van de full-service-formule die het beursteam van Evenementenhal Gorinchem verleent. Daardoor kunnen de exposanten zich maximaal concentreren op de bezoekers.

 

Metavak

Op de Metavak zijn ook altijd veel conventionele metaalbewerkingsmachines te vinden (foto’s: Paul Quaedvlieg)

 

Bezoekers
Maar ook de bezoekers zijn van groot belang. Daar doen de standhouders het immers voor. De bezoekers kunnen zich door de exposanten op een ontspannen manier laten informeren over de producten en diensten van de exposanten. Er zijn diverse terrassen waar zowel exposant als bezoeker gebruik van kunnen maken. En voor de hapjes en de drankjes wordt, zoals gebruikelijk bij de Metavak Formule, goed gezorgd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven