Nieuws

Metavak groeit naar record

Een record aantal exposanten neemt deel aan de vakbeurs Metavak van 31 oktober tot en met 2 november in Gorinchem. Eerder werd al bekend dat het aantal exposanten naar verwachting zou groeien tot 200. In de afgelopen periode groeide het exposantenveld fors en de teller staat nu op 211.

“Dat zijn er tientallen meer dan vorig jaar, een historisch aantal voor Metavak. We staan nu te popelen om de beurs te openen voor het grote publiek”, zegt Gertjan Lammers namens de vakbeurs.

‘Economie trekt aan’

De flinke exposantenstijging heeft volgens de organisatie meerdere redenen. “De economie trekt aan en het beursconcept met de toevoegingen van een aantal nieuwe pleinen wordt door exposanten omarmd”, legt Lammers uit. “We mogen meerdere interactieve demonstratiepleinen presenteren, zoals het Plaatbewerkingsplein en het Style CNC Demoplein.”

“Daarnaast is onze bezoekerswerving dit jaar meer toegespitst op veelal beslissingsbevoegden, zodat exposanten in aanraking komen met kwalitatief goede bezoekers. Dat is een wens van exposanten die vorig jaar uit de enquête naar voren kwam. We hopen hierdoor dit jaar exposanten te voorzien in die behoefte”, aldus Lammers.

‘Hele metaalbranche’

Metavak viert volgende week haar dertiende editie in Evenementenhal Gorinchem. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van verspanende bewerkingsmachines, plaat- en buisbewerkingsmachines, reinigings- en oppervlaktebewerkingsmachines, machinegereedschappen, verbindingstechniek, industriële automatisering, industriële vloeistoffen, meet- en regeltechniek, CAD/CAM-software, 3D-printing, onderhoud en revisie, kennisinstituten en persoon en opleiding maken onderdeel uit van het platform.

Informatie

Metavak, van dinsdag 31 oktober tot en met donderdag 2 november, is te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Parkeren voor bezoekers is gratis.

Gratis e-tickets? Registreren

Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven