Nieuws

De eerste Metavak/ Gebruikte Machinevak in de Evenementenhal Gorinchem, die eind november 2005 werd georganiseerd, kreeg van 92% van de exposanten het oordeel ‘goed’. De tweede editie staat voor 21 tot en met 23 november 2006 in de agenda. Deze beurs wordt in Gorinchem gehouden gezien de centrale ligging en de hoge draagkracht van de vloer: 4000 kg/m2. Het laden en lossen is in de 18 meter hoge hal erg gemakkelijk.

De vorige Metavak/ Gebruikte Machinevak werd bezocht door 8069 bezoekers uit de metaalverwerkende en metaalbewerkende industrie. Hiervan was 69,1% beslissingsbevoegd. De combinatie van Metavak en Gebruikte Machinevak werd door 81% van de bezoekers als positief ervaren. De meerderheid van de exposanten wil ook een tweede editie meedoen, waardoor de eerste stappen naar succes al zijn gezet.

De tweede editie zal open zijn van dinsdag 21 november tot en met donderdag 23 november, steeds van 13.00 tot 21.00 uur. De Metavak richt zich op de verspanende en niet-verspanende industrie, de Gebruikte Machinevak biedt gebruikte machines voor metaalbewerking, intern transport, handgereedschappen en onderdelen, revisie en onderhoud, meet- en regeltechniek en andere diensten en producten die interessant kunnen zijn voor de branches.

De Evenementenhal Gorinchem hanteert de fullserviceformule. Dat betekent dat de exposant in een kant en klare stand arriveert en de relaties door de organisatie kunnen worden uitgenodigd. Voor de hapjes en de drankjes hoeft ook niet gezorgd te worden, want de catering voor zowel exposant als bezoeker wordt verzorgd door de Evenementenhal Gorinchem.

Voor informatie over deelname aan de Metavak/ Gebruikte Machinevak Gorinchem kunt u contact opnemen met beursorganisator Pamela Colling (telefoon 0523-289854).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven