Metavak clustert op bewerking • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Metavak clustert op bewerking

Tijdens de Metavak staan de exposanten geclusterd op bewerking: Grote merken als DMG Mori en Style CNC zijn te vinden in segment Verspaning en LDV en Q-Fin in Plaatbewerking. In het nieuwe segment Automatisering zijn Cellro en Schunk te vinden. Tussen de grote namen staan ook regionale leveranciers, elk bij hun specifieke segment.

Er zijn 6 verschillende segmenten die samenhangen met de bewerking: verspanen, plaatbewerking, oppervlaktebehandeling en reinigingstechniek, 3D-printen, automatisering en verbindingstechniek.

Door de indeling in segmenten zijn de grote (inter)nationale marktleiders en regionale leveranciers die voor de bezoeker interessant zijn, efficiënt te ontmoeten, stelt organisator Easyfairs. Ook blijft de beurs haar informele sfeer houden

Kennistheater en demopleinen

Tijdens de vakbeurs zijn ruim 225 leveranciers onder één dak te vinden. Nieuw dit jaar is onder meer het centraal gelegen kennistheater op de beursvloer. Hier zijn elke dag sessies te bezoeken, onder de noemer ‘Visit the Future’.

Naast de vele demonstraties die standhouders live op hun eigen stand geven, zijn er ook demopleinen. Elk van de 6 segmenten heeft dit jaar een centraal gelegen demoplein waar exposanten gezamenlijk een productieproces presenteren.

Metavak 2019

Vakbeurs Metavak is van 8-10 oktober in Gorinchem.
Gratis kaarten bestellen (met registratiecode 71917789)

Lees ook:

Smart machining in één doorlopende lijn (3 oktober 2019)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven