Metalnet voegt divisies samen en breidt uit • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Metalnet voegt divisies samen en breidt uit

Metalnet voegt de activiteiten van divisie Metalnet Verspaning toe aan de divisie Metalnet Precision Components. Om deze samenvoeging mogelijk te maken, is het bedrijf nu druk bezig om de bestaande productieruimte in Valkenswaard uit te breiden. De bedoeling is dat vanaf 1 mei de centrale vestiging op Dragonder 29-31 gevestigd zal zijn, meldt Metalnet.

Sinds vorig jaar huurt het bedrijf 930 m2 bedrijfsruimte met kantoren aan Dragonder 33. Deze locatie ligt direct aansluitend aan het hoofdkantoor.

Het bedrijfsbureau, de cleanroom en de logistiek zijn al verhuisd naar Dragonder 33, die direct verbonden is met 29-31. Dat maakt dat vanaf 1 mei alle afdelingen direct met elkaar in contact staan.

Twee divisies worden één

Metalnet, in 2002 opgericht door de broers Jan en Willem van Gerven, is toeleverancier van verspanende bewerkingen, “bevlogen om vanuit samenwerking elke uitdaging in de metaal aan te gaan”.

Divisie Metalnet Precision Components is volledig ingericht op het maken van componenten met een hoge precisie- en reinheidsgraad voor de hightech industrie en machinebouw.

De divisie Metalnet Verspaning is in augustus 2019 ontstaan toen Metalnet plaatsgenoot Machinefabriek Verhees overnam.

Deze divisie produceerde op de eigen productielocatie fijnmechanische onderdelen met een sterke focus op automatisering en kostenefficiëntie. Nu wordt Metalnet Verspaning dus ingevoegd in de divisie Metalnet Precision Components.

“Met de uitbreiding blijven we op koers om onze groeistrategie te verwezenlijken”, geeft het bedrijf aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven