Nieuws

Metalco in andere handen

Metalco is overgenomen door Ronnie van den Hurk en Janwillem Verschuuren, de eigenaren van De Cromvoirtse. Het metaalbewerkingsbedrijf blijft gewoon onder eigen naam doordraaien, als apart bedrijf en met eigen klanten.

Oprichter en voormalig eigenaar Ad Verstijnen gaat met pensioen en had geen opvolging. Hij blijft tot begin mei betrokken om zaken verder over te dragen.

‘Welkome aanvulling’

Van den Hurk en Verschuuren zijn blij met de kans die onverwachts langskwam. Zij zien dit als een welkome aanvulling op hun activiteiten.

“Het vult precies het ‘gat’ op dat er soms is tussen de wensen en behoeften van sommige van onze klanten en De Cromvoirtse”, zegt Verschuuren in Link Magazine. Ook Van den Hurk vindt het passen bij de visie van De Cromvoirtse.

Het feit dat beide bedrijven in Oisterwijk en op een steenworp afstand van elkaar zitten, heeft eveneens meegespeeld.

Metalco

Metalco is sinds 1998 toeleverancier van zeer diverse metaalproducten. Het bedrijf is specialist in producten van rvs, staal en aluminium en bewerkingen als lassen, plaatbewerking, draaien en frezen en modulebouw. Bijna alle bewerkingen worden in eigen huis uitgevoerd.

Er worden halffabricaten en eindproduct geproduceerd, van enkelstuks tot klein-seriewerk en van kleine onderdelen tot complete productielijnen. De belangrijkste afnemers zijn machinebouwers in diverse sectoren.

Metalco heeft een groot assortiment materialen op voorraad. Hierdoor is er volledige controle over de planning en kan snel geleverd worden.

In 2017 werd Metalco uitgeroepen tot IJzersterk bedrijf van het jaar. Daarmee onderscheidde het bedrijf zich in veilig en gezond werken 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven