We-Metal neemt Trumpf strijkbuiger in gebruik • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

We-Metal neemt Trumpf strijkbuiger in gebruik

Directeur Jan Cees Wolswinkel (rechts) en business manager Johan Rigters voor de nieuwe EVA 3122 strijkbuigmachine: “De mogelijkheden en flexibiliteit van de machine bieden ons kansen om nieuwe marktsegmenten aan te boren”

“Heel snel en flexibel, terwijl minder mankracht nodig is.” Dat zijn kort samengevat voor directeur Jan Cees Wolswinkel en business manager Johan Rigters de voordelen van de nieuwe EVA 3122 strijkbuigmachine van Trumpf. 

Het nieuwe paradepaardje binnen het machinepark van We-Metalhet EVA 3122 strijkbuigcentrum van Trumpf – is in het najaar van 2014 in gebruik is genomen. Het is de eerste strijkbuigmachine die onder de naam Trumpf op de markt is gebracht, na de overname van het Italiaanse Codatto eind 2013.

 

Nadat een plaatdeel is gefixeerd wordt de overstekende rand met behulp van een universeel onder- en bovenmes rond de neerhouders gebogen tot de gewenste hoek (foto’s: Marian Oosterink)
Nadat een plaatdeel is gefixeerd wordt de overstekende rand met behulp van een universeel onder- en bovenmes rond de neerhouders gebogen tot de gewenste hoek (foto’s: Marian Oosterink)

Aanleiding voor de aanschaf van de EVA 3122 is onder andere een langlopende order voor een nieuwe klant die actief is binnen de pluimveesector. De order omvat onder meer complexe profielen met een lengte van 2,5 m waarin zowel ronde als rechte zettingen voorkomen.

In het komend nummer van Metaal Magazine in een artikel meer informatie over de Trumpf strijkbuiger bij We-Metal. Wilt u dat niet missen? Neem dan nu een abonnement op Metaal Magazine. Bekijk hieronder ook een video van de strijkbuigmachine in actie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven