Metaalunie neemt collectief deel aan de ESEF 2006 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Metaalunie neemt collectief deel aan de ESEF 2006

Tijdens de ESEF 2006, die gelijktijdig met de TechniShow 2006 wordt gehouden van dinsdag 14 maart tot en met vrijdag 17 maart in de Utrechtse Jaarbeurshallen organiseert de Metaalunie traditiegetrouw voor haar leden een collectieve beurspresentatie. Het Metaaluniecollectief beslaat zes eilanden van 240 m2 op een centrale locatie in hal 1 die is gereserveerd voor de metaalbewerking. In totaal nemen 45 bedrijven deel aan het Metaalunie-collectief.

De Metaalunie organiseert een aantal workshops gericht op praktische kennisoverdracht in samenwerking met PKM (strategie, clustervorming en innovatie), de CBE Groep (marketing) en de Rabobank (ondernemen). Binnen het collectief wordt op locatie D.114 een speciale workshopruimte ingericht. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

De workshops zijn hebben interessante en actuele onderwerpen zoals ‘De Nederlandse toeleverancier verdient ’t in Duitsland’, ‘Innovatieve bewerkingen met (laser)lichttechniek’, ‘Routekaart voor toeleveranciers (kansen voor de toekomst)’, ‘Rapid Manufacturing’, ‘Goed ondernemersschap’, ‘Levertijdverkorting door werklastbeheersing’, ‘RFID: rekening rijden in het productieproces’ en tenslotte ‘Aziatische concurrenten verslaan op hun eigen markt’. Het volledige programma inclusief de verschillende data en tijden is te downloaden via de website van de Metaalunie.

De stand van de Koninklijke Metaalunie op locatie D.084 wordt bemand door ledenadviseurs en externe specialisten die bezoekers en exposanten tijdens de beurs gericht kunnen adviseren. Wilt u weten welke ondernemerskwaliteiten u in huis heeft, doe dan de Rabo-ondernemerstest op de stand van de Metaalunie. Na de laatste workshop aan het einde van de eerste, de tweede en de laatste beursdag fungeert de workshopruimte als ondernemersociëteit, waar workshopdeelnemers, beursbezoekers en standhouders elkaar aan het einde van de beursdag ontmoeten en napraten.

Donderdag 16 maart vindt vanaf 17.30 uur het traditionele Happy Hour plaats vóór de Metaaluniestand. Bezoekers en exposanten zijn van harte welkom.

Voor meer informatie over het Metaalunie-collectief kunt u contact opnemen met Jos Betting of Luciënne Ruitenburg bij de Koninklijke Metaalunie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven