Nieuws

Metaalbedrijven kunnen naar Polen

De Koninklijke Metaalunie organiseert van 18 t/m 21 juni 2006 een vierdaagse handelsmissie naar Polen. De deelnemers bezoeken zowel Warschau als de vakbeurs ITM in Poznan. De Metaalunie organiseert deze missie in nauwe samenwerking met haar Metaalunie Steunpunt Centraal- en Oost Europa.

Polen is in mei 2004 toegetreden tot de Europese Unie en is een van de grootste lidstaten, zowel qua omvang van de bevolking, maar zeker qua omvang van de metaalsector. Deze sector is nog steeds volop in ontwikkeling. Op de website van de EVD is uitgebreide informatie over de Poolse markt te vinden.

Het doel van deze missie is om bedrijven via matchmaking in contact te brengen met Poolse handelspartners of om bestaande contacten te intensiveren. Ook kunnen ondernemers kennismaken met de metaalindustrie, machinebouw en toeleveringsindustrie in Polen. Een bezoek aan de grootste Poolse beurs op het gebied van moderne industriële technologieën, ITM Poland te Poznan, staat eveneens op het programma.

De kosten voor deelname aan deze handelscontactreis bedragen € 500,- plus de kosten voor reis en verblijf, en eventueel een tolk. Aan de deelnemers zal een collectief reisarrangement worden aangeboden voor vlucht en hotels. Inschrijven kan tot 25 februari 2006 en aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De missie staat ook open voor niet-leden van de Metaalunie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven