Ga naar hoofdinhoud

Metaalbedrijf Marcon sluit zijn deuren

Troostwijk veilt de machines van metaalverwerkingsbedrijf Marcon. Naast interessante items als een computer gestuurde (CNC) bewerkingsbank (uit 2013), CNC-bedfreesmachine en CNC-centerdraaibank van het merk Lagun, worden ook meubilair en klein gereedschap geveild. De kijkdag is op maandag 12 december. Op deze dag zijn de kavels te bezichtigen in Hardenberg en Coevorden. De veiling sluit op donderdag 15 december 2016.

Marcon was in de regio’s Hardenberg en Coevorden toonaangevend op het gebied van industriële dienstverlening. Waar het constructie, verspaning, machinebouw en industrieel onderhoud betrof, was het  bedrijf een bekende naam. De grote diversiteit aan werkzaamheden gaf Marcon een brede klantenkring in veel verschillende branches. Marcon was tevens gespecialiseerd in en gecertificeerd voor het, veelal in eigen huis, fabriceren van onderdelen voor o.a. de olie-industrie en machinebouw. Martijn van Schie, veilingmeester: “Deze veiling biedt kopers state of the art materieel voor gebruik in hun eigen bedrijf.”

Over de veiling

De online veiling is van start gegaan op 1 december en sluit op 15 december 2016.
De bezichtiging van de veilingitems vindt plaats in Coevorden en Hardenberg op 12 december aanstaande van 10:00 tot 16:00 uur. De specifieke veiling en alle daarbij behorende details zijn te bekijken via deze link.

Over Troostwijk

Troostwijk vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk veilt per jaar  zo’n 500.000 kavels en doet taxaties voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, hout en bouw. Opvallende recente veilingen zijn die van Circus Renz, V&D, militaria (Tank uit de film ‘Fury’), Friesland Campina en Imtech. Het bedrijf heeft vestigingen in 16 landen en kopers in 127 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven