‘Met leuke collega’s gaat de tijd snel’ • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

‘Met leuke collega’s gaat de tijd snel’

Charles van Hutten was vorige maand op de kop af vijftig jaar in dienst bij Madern in Vlaardingen. Een hele prestatie, al voelt de bankwerker dat zelf niet zo. “Ik heb het altijd – nee dan lieg ik – váák naar mijn zin gehad”, zegt hij in de nieuwe Metaal Magazine. ”Als je leuke collega’s hebt, gaat de tijd snel.” Inmiddels geniet hij van zijn pensioen.

Hij noemt zich een mensenmens en doet graag fysiek werk. “Mijn hart ligt bij sleutelwerk. Ik sleutel thuis ook graag aan motoren. Dit doe ik liever dan computerachtig werk. Automatisering is niet mijn ding.”

Van Hutten startte begin 1971 als 16-jarige bij Madern, eerst als leerling-graveur. Hij vertelt hoe hij uiteindelijk bankwerker geworden is. Hij gaat in op wat hij het leukste vond en wat in zijn ogen in die vijftig jaar de grootste verandering was. Ook geeft hij nog een tip aan de jonge garde.

Nieuwe rubriek: Mijn passie

Lees zijn hele verhaal in de nieuwe rubriek Mijn passie in het februarinummer van Metaal Magazine. In Mijn passie laten we mensen aan het woord die gloedvol kunnen verhalen over waarom ze ooit in de metaal begonnen zijn.

Kent u een geschikte kandidaat of bent u zelf iemand die vol passie kan vertellen over uw voorliefde voor metaal en hoe u in het vak terechtgekomen bent? Laat het weten via t.vandermeer@eisma.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven