Met groot bereik digitaal kotteren middels D’Andrea • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Met groot bereik digitaal kotteren middels D’Andrea

Met de digitale kotterkop TR-Electra 50 kunnen gaten in het bereik van rond 6mm tot 110 mm bewerkt worden (foto: D'Andrea)

D’Andrea, heeft een nieuwe digitale kotterkop ontwikkeld met een groot bereik. Met de digitale kotterkop TR-Electra 50 kunnen gaten in het bereik van rond 6mm tot 110 mm bewerkt worden met één en dezelfde kotterkop.

De nauwkeurigheid wordt gegarandeerd door het direct meten van de verplaatsing van de slede. De instelnauwkeurigheid van de diameter is op het display afleesbaar met stappen van  0,002 mm.
D’Andrea heeft er voor gezorgd dat het gebruiksgemak van de TR-Electra 50 groot is door gebruik te maken van een knop die zorgt voor het opstarten, de nulpuntinstelling en voor het omschakelen van mm naar inch. Inwendige koeling kan tijdens het kotteren gebruikt worden omdat het digitale display in de beschermklasse IP67 valt. Dankzij het modulaire systeem MHD van D’Andrea kan het kottergereedschap gekoppeld worden aan elk denkbare machine opname. Het modulaire systeem MHD is leverbaar in SK40/50, MAS-BT 40/50, Big Plus en Capto. D’Andrea wordt in Nederland op de markt gebracht door OSG Nederland uit Harmelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven