Ga naar hoofdinhoud

Meldpunten Oekraïne gestart

Koninklijke Metaalunie en FME zijn allebei een meldpunt Oekraïne gestart om de gevolgen van de inval van Rusland in Oekraïne in kaart te brengen. Mocht u als ondernemer problemen ondervinden, vragen zij u dit te melden.

Meld- en informatiepunt

“Ondervindt u problemen die het gevolg zijn van de Oekraïnecrisis?”, vraagt Metaalunie.

“Om de overheid goed te kunnen informeren over de gevolgen van deze crisis, is het belangrijk dat Metaalunie inzicht krijgt in de problemen die binnen de sector spelen.”

“Meld problemen die verband houden met deze crisis via internationaal@metaalunie.nl. Als u wilt dat er contact met u wordt opgenomen, laat dat dan in het bericht weten”, stelt Metaalunie.

Voor vragen kan ook contact worden opgenomen met Metaalunie, via (030) 605 33 44.

FME-meldpunt

Ondernemers die lid zijn van FME en met hun bedrijf nadelige gevolgen ondervinden naar aanleiding van deze situatie, geeft FME aan, wordt aangeraden dit te melden.

“Ook ontvangen we graag zakelijke vragen die betrekking hebben op deze conflictsituatie. Wij zullen deze zo goed als mogelijk beantwoorden.”

Informatiebronnen

Metaalunie geeft ook bronnen voor meer informatie:

Op de website van RVO, het overheidsagentschap voor ondernemers vindt u de meest actuele lijst met sancties: Informatie over sancties Rusland.

Meer algemene informatie voor ondernemers, zoals de huidige situatie aan de grens, staat in: Situatie Rusland / Oekraïne en zakendoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven