Meer Metav met extra manifestaties • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Meer Metav met extra manifestaties

Het is goed zichtbaar dat de beursorganisatie van de Metav 2014 zich enorm ingespannen heeft om deze Duitse beurs meer te laten zijn dan alleen maar een showroom met hardware als machines en gereedschappen. kan de metaalbranche op het beursterrein in Düsseldorf (D) in het kader van een ‘Rahmenprogramm’ tal van ‘Sonderschauen’ en ‘Vortragsveranstaltungen’ nuttig combineren met een beursbezoek.

Op de site van de Metav 2014 (dinsdag 11 maart tot en met zaterdag 15 maart) wordt uiteraard een compleet overzicht gegeven van alle manifestaties rondom de Metav 2014. Een indrukwekkende lijst van bijeenkomsten als lezingen en technologieforums. Ze allemaal bezoeken is iets teveel van het goede, maar de lezingenprogramma’s van de VDMA over innovatieve opspantechniek, het technologieforum van GFE Schmalkalden over toekomstige verspaningsprocessen en het Schleifseminar van de universiteit van Dortmund zijn veelbelovend.

 

Integrex Yamazaki Mazak op Metav 2012

Een grote Integrex van Yamazaki Mazak op de Metav 2012. Bij dergelijke machines voor compleetbewerken is een goede opspantechniek doorslaggevend (foto: Reinold Tomberg)


In de eerste twee nummers van 2014 van Metaal Magazine meer informatie over de Metav 2014. Als u dat niet wilt missen, neem dan nu een abonnement 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven