Meer bezoekers voor TechniShow • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Meer bezoekers voor TechniShow

TechniShow/ESEF 2018 heeft iets meer bezoekers getrokken dan in 2016. In totaal hebben 42.609 mensen ‘de grootste technische b2b-beurs van de Benelux’ bezocht. Ook lijken er goede zaken gedaan te zijn. Dat heeft organisator FPT-Vimag bekendgemaakt.

Twee jaar geleden passeerden 42.396 bezoekers de toegangspoortjes van de Utrechtse Jaarbeurs voor het evenement.

De vakbeurs is verder niet eerder zo hoog door de bezoekers gewaardeerd, meldt de organisatie. De bezoekers gaven de beurs het rapportcijfer 7,8.

Donderdag topdag

Donderdag was met 15.914 mensen de drukst bezochte dag, gevolgd door slotdag vrijdag (9.679 bezoekers), woensdag (9.378) en eerste beursdag dinsdag (7.638). Donderdag was de enige dag dat beurs tot 21 uur open was.

“We hebben een topbeurs gedraaid”, zegt FPT-Vimag-voorzitter André Gaalman. “Ik heb nog nooit zo’n goede beurs meegemaakt. We moeten dit pareltje in Europa behouden. Op naar 2020.”

“De TechniShow biedt toegang tot innovaties die bedrijven helpen om zich nog beter te positioneren in de toekomst. Investeren is key!”, zegt FPT-Vimag-directeur Ramon Dooijewaard

Naast het aantal bezoekers dat wederom is gestegen is de kwaliteit en investeringsbereidheid van de bezoeker ook gegroeid, meldt de organisatie. Ruim 70 % is betrokken bij een investeringsbeslissing.

Exposanten: Goede zaken

Ook lijken volgens FPT-Vimag de tijden teruggekeerd dat op de beurs daadwerkelijk aankoopbeslissingen zijn genomen. De exposanten zeggen erg goede zaken gedaan te hebben en boven verwachting aan aantal orders geschreven te hebben.

De exposanten gaven de beurs een rapportcijfer van 7,5. Zij spreken van een TechniShow die de verwachtingen heeft overtroffen. ‘Veel concrete businessleads’, ‘Goede zaken gedaan’, “Veel nieuwe interessante contacten gelegd’ en ‘Echte orders geschreven’ zijn veelgehoorde uitspraken, aldus de organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven