Mazak integreert verspaning en laser • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Mazak integreert verspaning en laser

Mazak gaat de de verkoop van CNC verspanende machines en lasersnijmachines in één verkooporganisatie integreren. Deze nieuwe verkoopstructuur wordt operationeel op 1 april 2012, waarbij zowel de laserdivisie als de divisie van de verspanende machine (hierboven een verspanende machine tijdens de Metav 2012) gaan rapporteren aan het het Europese Mazak hoofdkwartier in Engeland.

Vanouds zijn de beide technologieën van Yamazaki Mazak door gescheiden verkoop en marketing organisaties op de markt gebracht. De nieuwe éénduidige verkooporganisatie zal technologische uitwisseling teweeg brengen tussen de tot nu toe gescheiden divisies. Voor de klanten zal deze synergie in de visie van Mazak een aantal voordelen met zich meebrengen zowel vòòr als nà het afsluiten van de order. de video toont de nieuwe Optiplex lasersnijder van Mazak in actie:

 

 

Drie nieuwe centra

De Europese structuur van Mazak bestaat op dit moment naast het hoofdkwartier en een productie-unit in Engeland uit een tiental Technologiecentra. In maart en april 2012 worden nog drie nieuwe centra geopend in Düsseldorf Duitsland, Katowice Polen en Praag in de Tsjechische Republiek. Yamazaki Mazak heeft momenteel meer dan 1.000 werknemers, er dan 30.000 klanten en meer dan 50.000 machines geïnstalleerd in Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven