Ga naar hoofdinhoud

Matrix van System 3R bij Ertec op MetaalExpo

Op de nieuwe vakbeurs MetaalExpo 2013 die van 5 t/m 7 maart 2013 in de Brabanthallen in Den Bosch wordt gehouden, presenteert Ertec zich met nieuwe mogelijkheden om de efficiëntie in het productieproces te verhogen. Het accent zal daarbij liggen op kostenverlaging en productiviteits-verbetering in de vervaardiging van kleine series.

Tijdens de MetaalExpo stelt Ertec onder andere het Matrix-opspansysteem van System 3R voor, een palletconcept  geschikt voor zware bewerkingen waarbij het aankomt op snelheid en precisie. Het systeem omvat een vijftal typen met diverse doorlaten en drukkrachten tot 2100 kN. De repeteernauwkeurigheid bedraagt 0,002 mm.

 

sandwich opspannen lenzen

 

Gedemonstreerd wordt o.a. een Matrix-opname met een pallet die over 180° omkeerbaar is, geschikt voor de bewerking van lenzen in één opspanning (foto’s: Ertec)

 

Software 

Andere highlights zijn de nieuwe opname 3R-602.10HP en de pendelkop 3R-262HP voor draadvonken. Een deskundige van Fauser ERP zal op de stand aanwezig zijn om desgewenst een toelichting te geven op het door deze Duitse softwareleverancier ontwikkelde programma voor planning en organisatie JobDispo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven