Matrix Tools opent vestiging Benelux • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Matrix Tools opent vestiging Benelux

Het Italiaanse Matrix heeft een vestiging in de Benelux geopend. Dit om de markt nog beter van dienst te kunnen zijn. Matrixtools Srl fabriceert hoogwaardige ponsen en vervormgereedschappen (standaard en speciaal) voor alle merken ponsnibbelmachines. Daarnaast is Matrix preferred supplier bij fabrikanten van ponsnibbelmachines.

Matrix levert de meeste standaard gereedschappen direct uit voorraad. Het bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling om samen met de klant de meest innovatieve oplossingen te bedenken voor alle wensen op het gebied van vervormen. De gereedschappen zijn beschikbaar voor: Amada, Boschert, Dalcos, Danobat, Durmazlar, Euromac, Haco, LVD, PrimaPower en Trumpf.

Ontzorgen

Matrix wil vragen uit de markt nog beter begrijpen en dus beter en creatiever anticiperen op het probleem van de klant. Dit vraagt een persoonlijke benadering die ze nu kunnen bieden vanuit de Benelux-vestiging. Samen analyseren ze de vraag en voorzien de klant van een passende oplossing. Matrix stelt te ontzorgen, zodat de klant zich kan blijven richten op zijn core business. Op de website www.matrixtools.nl vindt de klant een impressie van wat Matrix Tools voor hem kan betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven