Marktplaats voor machines vernieuwd • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Marktplaats voor machines vernieuwd

MachineNet.nl is volledig vernieuwd. Het ontwerp van de site is aangepast en de site zit bomvol nieuwe functionaliteiten. De ontwikkeling is gericht op verbeterde gebruiksvriendelijkheid, snelheid en goede vindbaarheid in de zoekmachines. Het te koop aanbieden van producten is gratis.

Eigenaar van MachineNet.nl Lennart Meertens geeft een toelichting: “De nieuwe site is krachtiger en sneller. Bovenal wordt extra gebruiksvriendelijkheid geboden. Alles draait om gebruiksgemak. Bezoekers van de site staan centraal en hebben hun input geleverd voor het ontwerp.” Dat heeft onder meer geleid tot extra verfijnopties bij de advertentierubrieken.

 

Machinenet vernieuwd

De website MachineNet.nl is vernieuwd en trekt steeds meer verkopende partijen (foto: Paul Quaedvlieg)

 

Als grootste gratis marktplaats voor machines, richt MachineNet.nl zich op een zakelijk publiek. Op de site vindt men een enorm aanbod van draaibanken tot tractoren en van compressoren tot heftrucks. Het aantal verkopende partijen vertoont al sinds de oprichting een continue stijgende lijn. Met de nieuwe site zal de groei naar verwachting verder doorzetten, zeker ook omdat het plaatsen van producten gratis kan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven