MAG afwikkelfreest met Samputensili • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

MAG afwikkelfreest met Samputensili

De VDM 1000 H die MAG Hessapp tijdens de AMB 2010 presenteerde, is het eerste resultaat van de samenwerking met Samputensili uit Italië. Tijdens de beurs in Stuttgart (D) was de draaimachine gekoppeld aan een robotcel van Cellro.

De VDM 100 H van MAG Hessapp en Samputensili is een vijfassige,  verticale draaimachine ontwikkeld voor het compleetbewerken van tandwielen. De machine kan bewerkingen uitvoeren als draaien, frezen, boren, schroefdraadvervaardigen en afwikkelfrezen. Maximale diameter van de werkstukken bedraagt 1150 mm. De maximale hoogte is 1000 mm. Voor meer informatie zie het bijgevoegde Duitstalige persbericht van MAG:

 

 101011_SAMP_MAG_AMB_VDM_1000_H.

 

MAG vdm 1000 h

De afwikkelfreeseenheid werkt op de Y-as van de VDM 1000 H samen met de freesdraaispil van de B-as. Bij het afwikkelfrezen werkt de aandrijving van de over 60 graden verstelbare afwikkelfreeseenheid (plus of min 30 graden) synchroon met de aandrijving van de hoofdspil (foto’s: MAG en Reinold Tomberg)

 

Cellro bij mag hessapp vdm 1000 h

Tijdens de vakbeurs AMB 2010 was de MAG Hessapp 1000 H gekoppeld aan een robotcel van Cellro. In ons land wordt MAG vertegenwoordigd door De Ridder

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven