Nieuws

Het publiek kon ook stemmen voor de Made in Holland-nominaties. Verschillende toepassingen die in eigen land zijn bedacht en gerealiseerd werden aan het publiek van de Techni-Show / Esef websites en vakbladen voorgelegd. Zij velden het oordeel. Daar bleek met name de draadloze noodstop Max4Care van A.M.T.C. hoge ogen te gooien: hiermee kunnen machines worden beveiligd door een druk op een knop die draadloos is verbonden met een veiligheidsinrichting. Dit kan worden gebruikt in verschillende industrieën, maar ook in het onderwijs.

Ook de E-Brake van Safan scoorde hier hoog in de punten van de vakjury. Menno de Vries van dit bedrijf mocht daarom ook van deze award een schildje meenemen naar het oosten van het land. De film geeft een impressie van deze uitreiking.

Om dit filmpje te kunnen bekijken is Flash Player 8 vereist. U kunt deze gratis downloaden. Het kan zijn dat u om de nieuwe functies te kunnen gebruiken de browser moet sluiten en opnieuw openen of de computer moet herstarten. Onze excuses voor het – eenmalige – ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven