Macroscoop naar Brainport Industries Campus • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Macroscoop naar Brainport Industries Campus

Brainport Industries Campus in Eindhoven.

Macroscoop uit Nootdorp vestigt zich op Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. De specialist in het implementeren en ondersteunen van geïntegreerde smart industry-oplossingen als Epicor ERP, Advanced MES en DocStar ECM software ziet de Fabriek van de Toekomst als dé plek om het Epicor Experience Center te starten.

“Op BIC zitten wij dichter bij de doelgroep en de doelgroep dichter bij ons”, zegt Merel Overdevest van het bedrijf. JLL heeft verhuurder BIC geadviseerd bij deze transactie.

In het Epicor Experience Center zullen niet alleen workshops, trainingen en demonstraties worden gehouden. De maakindustrie kan er ook zelf ervaring opdoen met de software producten van Epicor.

“Op grote schermen kunnen onze bezoekers straks zelf spelen met de mogelijkheden die onze oplossingen bieden”, vertelt Overdevest.

Samenwerken

Macroscoop levert al ruim 20 jaar oplossingen voor kleinere, middelgrote en grote bedrijven in de maakindustrie. Het bedrijf kiest ook voor de locatie om er samen te werken met de bedrijven en onderwijsinstellingen op BIC.

“Bezoekers aan BIC, gevestigde en nog te vestigen bedrijven en zeker ook opleidingsinstituten als Summa en Fontys, zijn interessant voor Macroscoop om mee samen te werken”, aldus Overdevest.

Kennis delen

“Door met elkaar mee te lopen kunnen we kennis delen en zo uitvinden wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

“Na de afgelopen 20 jaar met Macroscoop te hebben gewerkt, ben ik verheugd dat ze een gewaardeerde partner van Epicor Software blijven”, zegt Paul Flannery, vice president, channel sales, international region, Epicor Software.

“Door samen te werken, maakt dit initiatief het mogelijk om de oplossingen en innovatieve technologie van Epicor te presenteren in een zeer interactieve setting.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven