Machineontwerp Ko:work wint Red Dot Award 2016 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Machineontwerp Ko:work wint Red Dot Award 2016

De 42 Rb Range ontbraammachine van Timesavers heeft de Red Dot Award 2016 voor industrial design verkregen (foto: Tim Wentink)

Het ontwerp voor de 42 Rb Range ontbraammachine van Timesavers International is voor de derde maal bekroond. Na een erkenning Goed Industrieel ontwerp en de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo ontvangt het ontwerp van het ontwerpbureau Ko:work ditmaal een Red Dot Award 2016 voor industrial design.

De door Ko:work ontworpen 42 RB Range ontbraammachine voor Timesavers International in Goes is bekroond met een Red Dot Award 2016, een internationale onderscheiding voor design kwaliteit. Dit jaar waren er 5.200 producten uit 57 landen ingezonden. De Red Dot jury heeft daaruit de producten geselecteerd die opvallen door onder meer functionaliteit, innovatie en design. De ontbraammachine wordt gebruikt voor het voor het op uniforme wijze ontbramen en afronden van laser gesneden of gestanste plaatwerkdelen. Het voorschuren van zware bramen en het aanbrengen van een oppervlaktefinish kunnen in één doorgang door dezelfde machine worden uitgevoerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven