Mach4metal tevreden over Usetec • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Mach4metal tevreden over Usetec

Mach4metal uit Babberich, een machinehandel actief met jonge, gebruikte metaalbewerkingsmachines, is tevreden over de deelname begin deze maand aan de Usetec in Keulen (D). Bastiaan Klein Herenbrink meldt goede reacties: ”Dit komt omdat wij met een stand vol met machines eop de beurs stonden”.

Volgens Bastiaan Klein Herenbrink van Mach4metal zie je tegenwoordig veel handelaren die machines van derden op het internet zetten. ”De afnemers zien als gevolg hier van door de bomen het bos niet meer. Daarom bij ons geen plaatjes maar machines.” Mach4metal is met twee vrachtwagens vol met machines naar de beurs gegaan. Op de beurs heeft Mach4metal ook, zoals ze zeggen, ”een mooie kantbank gekocht, een LVD PPEB Turbo 320 tons van het bouwjaar 2007 met hoekmeetsysteem. Dit is een unieke, jonge machines met hoekmeetsysteem, dus wij hapten snel toe.”

Stand van Mach4metal tijdens Usetec

Mach4metal was zelf naar de Usetec gekomen met LVD PPEB 220 tons kantbank van het bouwjaar 2008 met hoekmeetstysteem (foto’s: Mach4metal)

 

Eén reactie op “Mach4metal tevreden over Usetec

  • Hendriksen verspaning

    Leuk bedrijf dat Mach4metal, we hebben er diverse machines gekocht. Voordeel is dat ze een grote voorraad hebben zodat je niet heel Nederland hoeft af te rijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven