LVDN exposeert gereviseerde Harrison • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

LVDN exposeert gereviseerde Harrison

Ook tijdens de komende Metavak in Hardenberg zal LVDN de Colchester-Harrison draaibanken presenteren. Opmerkelijk is een door de fabrikant in Engeland volledig gereviseerde machine. In 2010 is de fabrikant gestart met een revisieafdeling zodat veel componenten opnieuw gebruikt kunnen worden. Met de getoonde Harrison Alpha 550 laat LVDN zien waar deze afdeling toe in staat is.

De eerste deelname vorig najaar aan de Metavak in Gorinchem resulteerde voor LVDN direct in de verkoop van enkele machines. Deelname aan de Metavak in 2011 stond daarom niet ter discussie. De huidige  Alpha range machines wordt op de beurs vertegenwoordigd door de kleinste machine uit de range. De Alpha range is vooral geschikt voor de produktie van enkelstuks en kleine series. De kwaliteitprijs-verhouding van dit type is volgens LVDN ”ongekend”.

 

t8m-barfeed (350 x 218)Een Tornado draaimachine van Colchester-Harrison (foto’s: LVDN)

 

Markeerlaser

Van de Electrox markeerlasers wordt in Hardenberg de Raptor laser getoond in een compleet nieuwe omkasting. Door de toename van de productieaantallen kon Electrox men de kostprijs verlagen, waardoor deze markeertechniek nu ook voor kleinere ondernemingen interessant wordt. De Bharat Fritz Werner bewerkingscentra en Colchester CNC produktiedraaibanken worden in Hardenberg niet getoond, omdat de importeur hier binnenkort aparte informatiedagen voor organiseert.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven