LVD rouwt om Robert Dewulf • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

LVD rouwt om Robert Dewulf

Robert Dewulf, een van de grondleggers van LVD is op 11 augustus op 93-jarige leeftijd overleden. Hij was de ‘D’ in LVD en heeft het bedrijf samen met Jacques Lefebvre en Marc Vanneste in 1954 mee helpen opbouwen.

Dewulf was een van de drijvende krachten die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het succes van het bedrijf. LVD in het Belgische Gullegem noemt hem ‘een van de stichtende vaders’ van de onderneming.

Bruggenbouwer

“De drie directeuren waren bijzonder complementair. Dewulf was de bruggenbouwer zowel naar de politiek als het bedrijfsleven”, vertelt LVD in een verklaring.

“Dankzij zijn inspanningen verwierf LVD een reputatie als respectabele fabrikant en goede werkgever in de streek.”

Onder zijn impuls groeide LVD uit tot een internationaal bedrijf. Zijn ondernemerschap en zijn visie op de toekomst hebben LVD tientallen jaren geleden op de kaart gezet als innovatieve speler op de wereldmarkt.

‘Oprecht begaan’

Ook al was hij al vele jaren met pensioen en had hij de fakkel overgedragen aan de jongere generatie, hij bleef tot het allerlaatste moment oprecht begaan met het wel en wee van de onderneming.

Als het enigszins mogelijk was, kwam hij nog graag naar het bedrijf en toonde hij nog steeds een grote interesse voor de nieuwste producten en ontwikkelingen.

Hij hield ervan om kennis te maken met de nieuwe mensen in LVD en bleef oog houden voor het welzijn van alle medewerkers van het bedrijf.

Het bedrijf meldt zijn overlijden met grote droefheid. “Hij zal ontzettend gemist worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven