Ga naar hoofdinhoud

LVD presenteert fiberlaser tijdens EuroBlech

LVD breidt haar aanbod lasersnijmachines tijdens de EuroBlech uit met de Electra FL, een snel fiberlaser voor plaatbewerking. Met deze laserbron zijn materialen als staal, roestvast staal, aluminium, koper en messing te snijden.

Deze materialen absorberen de laserstraal beter waardoor bij dunne plaat de verwerkingssnelheid tot 50 % hoger ligt in vergelijking met een CO2-laserbron. Dankzij Touch-L, de nieuwe LVD sturings- en gebruikersinterface met touchscreen (zie de foto bij dit bericht), is de Electra FL makkelijk te bedienen. Touch-L maakt gebruik van een 19”-touchscreen en een grafische gebruikersinterface om de gebruiker efficiënt en moeiteloos doorheen alle nodige mens-machine interacties te begeleiden.

 

60 jaar

De deelname van LVD aan de EuroBlech 2012 staat mede in het teken van de 60ste verjaardag. Deze wordt naast de introductie van de nieuwe fiberlaser ook geaccentueerd met met de introductie van een innovatief automatiseringssysteem voor afkantpersen, nieuwe sturing- en interfacetechnologie, alsook krachtiger software voor ponsmachines en projectmanagement. 

 

Lees meer in het bijgevoegde persbericht van LVD:

 

pdf bestand  EuroBLECH LVD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven