Lustrum voor Atex-congres • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Lustrum voor Atex-congres

Voor bedrijven die te maken hebben met explosiegevaar en andere vormen van proces(on)veiligheid is er op dinsdag 26 juni het Atex & Process Safety congres. Dit congres viert dit jaar een lustrum omdat het voor de tiende keer wordt gehouden. Alle reden voor een feestje en voor een andere aanpak.

Het Atex & Process Safety congres 2018 wordt speciaal georganiseerd voor bedrijven die het belang van de Atex-richtlijnen en andere vigerende regelgeving onderkennen.

De Inspectie SZW en andere inspectiediensten controleren alle bedrijven met een verhoogde kans op ongevallen of zij veiligheid binnen hun omgeving voldoende aandacht geven.

Best practices

In deze jubileumeditie is er aandacht voor best practices, wordt vooruit geblikt op nieuwe ontwikkelingen en zal een aantal Atex-ambassadeurs in het zonnetje gezet worden.

In een plenair programma is er voor bezoekers ruimschoots de tijd om relevante en praktische informatie over Atex en het veel bredere process safety in te winnen en uit te wisselen. 

Meer info

Meer info over het congres

Voor meer informatie over ontwikkelingen op het gebied van Explosieveiligheid en IECEx kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden bij de LinkedIn groep “Atex discussie en informatieplatform” via LinkedIn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven