LubronGroep start TechniekCenter • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

LubronGroep start TechniekCenter

In de Innovatieloods van de LubronGroep worden met behulp van CAD-software en 3D-printtechnieken ontwerpen tastbaar gemaakt (foto: Reinold Tomberg)

Veel bedrijven en ZZP’ers moeten snel en gemakkelijk in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen en marktveranderingen. Om aan deze vraag te voldoen breidt de LubronGroep aan de Netwerkweg 2 in Vorden haar capaciteit verder uit. Het aangekochte pand bevat een Werkplaats en een Innnovatieloods en biedt met 629 vierkante meter ruimte voor ontwikkeling, gezamenlijke projecten, een werk-community, trainingen en workshops in de techniek en bouw.

In de werkplaats kunnen bedrijven en ZZP’ers gebruiken maken van ruimte, arbeidscapaciteit en materiaal. Hebben klanten bezettingsproblemen en/of willen ze gebruik maken van de faciliteiten van de werkplaats, dan kunnen ze samen met de vakmensen van de LubronGroep hier hun projecten realiseren.

Technische ideeën worden werkelijkheid in de Innovatieloods. Dit centrum voor (co-)creatie gaat zich richten op het uitdenken van concepten en vervaardigen van fysieke toepassingen voor  techniek en bouw. Met behulp van CAD-software en 3D-print technieken kunnen ontwerpen hier tastbaar gemaakt worden. De sectoren metaal en industrie die nu in Hengelo (Gld) door Lubron worden bediend gaan na een verbouwing naar Vorden. De installatietechniek blijft in Hengelo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven