Livedemonstraties Haas op 50 locaties Europa • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Livedemonstraties Haas op 50 locaties Europa

Tussen september en eind november 2010 hebben duizenden Haas-klanten nieuwe Haas CNC-bewerkingsmachines in actie gezien op 50 verschillende locaties in twintig Europese landen.

Alain Reynvoet, sales director bij Haas Automation Europe (HAE). “We hebben onze klanten laten zien dat Haas steeds verder blijft innoveren, zelfs in de zwaarste economische crisis sinds ons bestaan. Uit de reacties van onze klanten blijkt duidelijk dat ze op zoek zijn naar betere, snellere en goedkopere CNC-bewerkingsmachines.”

 

Haas

De Demo Day in de showroom van het hoofdkantoor van Haas Automation Europe in Brussel kende een opkomst van bijna 200 bezoekers, waaronder een aantal Nederlandse klanten (foto’s: Haas)

 

Opleving 

Reynvoet: ”we merken sinds enkele maanden een aanzienlijke heropleving in onze verkoopcijfers. De lancering kwam net op het moment dat bedrijven hun investeringsprogramma’s hervatten en op zoek waren naar machines met de beste prijsprestatieverhouding.” Haas wordt in Nederland verkocht door de Haas Factory Outlet van Landré in Vianen. De video toont een demonstratie van een Haas machine tijdens de EuroMold 2008 in Frankfurt:

 

 

Scholen en universiteiten

De Demo Day-evenementen hebben ook geleid tot een toename van het  aantal vragen van Europese scholen en universiteiten over het HTEC-programma (Haas Technical Education Centre). “Leerkrachten, docenten, leerlingen en studenten waren talrijk aanwezig op de 50 evenementen”, zegt Bert Maes, HTEC Coordinator bij HAE. “De vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen konden livedemonstraties op de nieuwe machines bijwonen.  We eindigen dit jaar met 44 onderwijsinstellingen in het Europese HTEC-netwerk.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven