Limis erPlanner slaat brug tussen APS en ERP • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Limis erPlanner slaat brug tussen APS en ERP

Limis erPlanner centraliseert bedrijfsinformatie en kan gebruikt worden om orders en planning te stroomlijnen (foto: Limis)

Met de komst van Limis erPlanner ontstaat een nieuwe oplossing in het softwarefirmament. Deze bedrijfssoftware combineert ERP en APS (Advanced Planning & Scheduling) in één pakket. Met de planning als kloppend hart en daarnaast alle primaire bedrijfsprocessen vertegenwoordigd, wordt hiermee tegemoet gekomen aan de behoefte aan een totaalpakket in een markt waar vaak nog met Excel wordt gepland en waar productiebedrijven niet genoeg hebben aan de planningsfunctionaliteiten van hun ERP-pakket.

Limis erPlanner centraliseert bedrijfsinformatie en heeft korte lijnen met alle afdelingen binnen het bedrijf: verkoop, werkvoorbereiding, inkoop, planning, productie, financieel en management. Met deze software voor de complete productieflow kunnen gebruikers orders en planning stroomlijnen, informeren, flexibel inspringen op wijzigingen en de antwoorden vinden op de vragen die leven in een productieomgeving. Een apart ERP-pakket is hiermee overbodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven