Lezingen en symposia Materials Engineering • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Lezingen en symposia Materials Engineering

Het thema voor de tiende editie van Materials Engineering, op 25 en 26 mei in het Beursgebouw in Eindhoven, is ‘Functional & Smart Materials’. Centraal staat de functie die je met een materiaal kun vervullen. Door middel van een lezingenprogramma en mini-symposia krijgen beursbezoekers meer informatie over het thema.

Als bijlage bij dit bericht treft u achtereenvolgens aan de delnemerslijst van Materials Engineering, een overzicht van de lezingen, een overzicht van de mini-symposia en een beurs-plattegrond.

 

xls bestand  Deelnemerslijst ME 20110503

 

xls bestand  Overzicht lezingen ME2011 20110503

 

xls bestand  Overzicht sprekers mini symposium 20110503

 

pdf bestand  ME plattegrond 2011

 

Prijs

Voor de vijfde maal zal tijdens de beurs de Materials Engineering Prijs (MEP) worden uitgereikt. De prijs staat dit maal in het teken van “Functional & Smart materials”. De prijs wordt dit jaar uitgereikt aan een bedrijf dat een bijzondere prestatie heeft geleverd met betrekking tot de ontwikkeling van slimme en functionele materialen. Hieronder worden materialen zowel als halffabrikaten verstaan die naast, of in plaats van constructieve eigenschappen over bijzondere functionele eigenschappen beschikken, zoals thermische, elektrische, optische en/of dynamische eigenschappen. Dynamische eigenschappen zijn, bijvoorbeeld, aanpassing aan veranderingen in de omgeving of veranderingen onder invloed van de gebruiker. . Alle nominaties zijn te bezichtigen op de beurs.

 

In het nummer van Metaal Magazine dat eind april verschenen is hebben we een driepagina-artikel gepubliceerd over Materials Engineering 2011. Zie de bijlage:

 

pdf bestand  Materials Engineering in Metaal Magazine 4

 

Tenslotte een doc met meer informatie van de beursorganisatie:

 

doc bestand  Materials Engineering 2011

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven