Leering Hengelo importeur Lang-Spantechniek • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Leering Hengelo importeur Lang-Spantechniek

Tobias Reimann (r) kwam persoonlijk naar Leering Hengelo bij de start van de samenwerking. Harrold Filart nam het importeurschap in ontvangst (foto: Leering)

Vanaf 1 september 2016 levert Leering Hengelo het totale programma van Lang-Spantechniek. Vanaf 1 januari 2017 ligt bovendien het exclusieve importeurschap voor Lang-Spantechniek bij Leering Hengelo. Lang-Spantechniek is fabrikant van werkstukopspanning voor de metaalbewerkende industrie. Systemen als de gepatenteerde vorm omsluitende contour (Präge-Fix) voor een efficiënte opspanning, het flexibele nulpuntspansysteem (Quick-Point), slimme automatiseringsoplossingen en  de Clean-Tec reinigingspropeller, behoren tot het leveringspakket.

Tobias Reimann (Lang Spantechniek) waardeert de werkwijze van Leering Hengelo. “De technisch adviseurs hebben veel kennis van de verspanings- en opspantechnieken. Juist dit is zo belangrijk voor de verspanende bedrijven om maximaal van de Lang voordelen te kunnen profiteren. Door de nieuwe ontwikkelingen in de automatiseringssystemen, wordt dit belang alleen nog maar groter”, aldust Reimann. Volgens Harrold Filart, verantwoordelijk voor de verspaningstechniek bij Leering, is de Nederlandse markt sterk in opmars voor automatiseringssystemen en kunnen ze met de nieuwe ontwikkelingen, die volgende week op de AMB in Stuttgart (D) gepresenteerd worden, perfect hierop inspelen. Harrold Filart zal de gehele week op de AMB aanwezig zijn om daar de Nederlandse klanten te ontvangen en op de hoogte te brengen van het innovatieve spansysteem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven