Lasaulec start pilot 1-uurslevering in Heerenveen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Lasaulec start pilot 1-uurslevering in Heerenveen

Lasaulec is gestart met een pilot voor een 1-uurslevering van technische producten binnen de gemeente Heerenveen. Deze extra dienstverlening, met de naam ‘Lasaulec.nu’, geschiedt gratis en binnen één uur na bestelling via de webshop.

De technische groothandel hecht daarbij aan een duurzaam proces. Zo worden in het nieuwe hightech magazijn in Heerenveen alle producten automatisch gepickt en alle pakketten op maat ingepakt door een volautomatische inpakmachine.

Elektrische bestelbus

Hierdoor is geen opvulmateriaal meer nodig, wordt geen onnodige lucht vervoerd en wordt bespaard op karton. Alle bestellingen worden op deze manier snel verwerkt voor bezorging. Om het duurzame proces te versterken worden alle pakketten met een elektrische bestelbus afgeleverd.

Standaard

Anne Lourens, directeur Lasaulec, noemt het tegenwoordig normaal dat een online geplaatste order, de volgende dag overal in Nederland in huis is. Lasaulec wil dat nu standaard naar gratis 1-uurslevering brengen, voor bestellingen via de webshop en met een afleveradres binnen de gemeente Heerenveen.

Als de pilot een succes wordt, zal de 1-uurslevering in heel Nederland worden ingezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven