Lasafzuiging met eigen playlist • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Lasafzuiging met eigen playlist

Speciaal om lassers tijdens hun werk extra te motiveren én de veiligheid te waarborgen, is Kemperbeats ontwikkeld. Dit is een afzuiger van Kemper met geïntegreerde Bluetooth speakerset waardoor lassers tijdens het werken hun persoonlijke playlist kunnen horen.

Kemper GmbH heeft met deze afzuigunit een verdere stap gezet om een prettige werkatmosfeer te creëren voor de werknemer, waardoor de motivatie en dus de productiviteit toeneemt. Bovendien wordt de lasser aangemoedigd de afzuiging tijdens het lassen te gebruiken.

Eigen voorkeur

De lasser kan de muziek van zijn voorkeur selecteren waardoor hij zijn eigen werkomgeving kan aanpassen aan zijn eigen persoonlijke voorkeuren. De luidsprekers zijn zo ontworpen dat andere werknemers in de omgeving er geen last van ondervinden.

Pal boven lasklus

Omdat de muziek uitsluitend recht onder de afzuiging optimaal beluisterd kan worden, wordt de lasser extra gemotiveerd de afzuiging steeds pal boven zijn lasklus te plaatsen. Deze optimale positie waarborgt een optimale werking.

Grotere diameter

Ook de afzuigunit zelf is aangepast. De grotere diameter van 180 mm zorgt ervoor dat de afzuiging met 30% verbetert en de opnamesnelheid met 20%, ten opzichte van de eerdere Kemper-afzuiging. Door het flensvormige ontwerp kan de afzuiging al 40% sneller opnemen dan conventionele oplossingen.

Makkelijk te bedienen

De afzuigunit kan 360 graden gedraaid worden en is makkelijk met de hand te bedienen; zelfs met handschoenen aan. Een energiebesparende strip led-licht zorgt voor een optimaal verlichte werkplek. En de nieuwe bajonetsluiting zorgt voor een snelle aansluiting van de afzuigunit en een effectieve afdichting.

Afzuigvolumemeting

De afzuigvolumemeting (een nieuwe functie in de kap; direct bij de oorsprong) zorgt ervoor dat bedrijven nu al voldoen aan toekomstige wettelijke normen. De nieuwe ontwikkeling komt in het eerste kwartaal van 2020 beschikbaar.

Kemperbeats is een extra optie bij de nieuwe Kemper afzuigunit. De noviteit trok veel bekijks op de Blechexpo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven