Lantek op Blechexpo 2019 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Lantek op Blechexpo 2019

Lantek zal tijdens de Blechexpo onder meer zijn applicatiesuite presenteren op het Lantek 360 cloudplatform. Hierin speelt het ontwerp voor een online shop voor metalen onderdelen, Lantek MetalShop, een belangrijke rol.

“De industrie in het algemeen, en in het bijzonder de plaatwerkindustrie, wordt geconfronteerd met een tijd waarin de uitdagingen van globalisering en Industrie 4.0 moeten worden gezien als een hefboom om de modernisering van productieprocessen en digitale transformatie te stimuleren, zodat we kunnen kijken naar een toekomst die efficiënte en concurrerende bedrijven garandeert, ”verklaart Joseba Montoya, verkoopdirecteur van Lantek Spanje en Portugal.

“Ons bedrijf vernieuwt zichzelf voortdurend en bij Blechexpo willen we ervoor zorgen dat de nieuwe oplossingen die bij Lantek zijn ontwikkeld binnen het bereik van de fabrikanten en professionals in de industrie komen te liggen. Oplossingen die de nieuwste technologieën (AI, cloud, IoT, machine-learning) bevatten en combineren trends die het tempo bepalen in geavanceerde productie om hen te begeleiden in hun overgang naar Industrie 4.0.”

Potentieel van de cloud

De specialist in CAD/CAM/MES/ERP-softwareoplossingen en digitale transformatie van bedrijven in de metaalsector wil fabrieken omzetten in intelligente en verbonden organisaties die klaar zijn om in de toekomst te concurreren.

Deze doelstellingen zijn enkele van de belangrijkste drijfveren geweest voor de ontwikkeling van softwareproducten die integraal beheer en processtroomlijning bieden voor de bedrijven van fabrikanten. Dit resulteert in een groter concurrentievermogen, omdat de fabrieken tijd, middelen en kosten besparen, evenals flexibelere structuren en het vermogen om zich snel aan te passen aan de voortdurende veranderingen van de markt.

Technologieën

Lantek maakt al deze concepten tastbaar door de nieuwste technologieën toe te passen via hun softwareoplossingen.

Op Blechexpo zal het bedrijf de nieuwste ontwikkelingen in hun geavanceerde productie-cloudplatform, Lantek 360, beschikbaar stellen voor de aanwezigen, met speciale nadruk op de oplossingen Lantek Analytics, Control Panel, iQuoting en MetalShop.

Het bedrijf wil 24/7 beschikbaarheid bieden met een online portal waarmee aanvragen binnen het platform kunnen worden gedaan met aanbiedingen die in realtime worden verwerkt. Dit biedt MetalShop, stelt het bedrijf.

Lantek staat op de Blechexpo (5 tot 8 november in Stuttgart) in hal 5 , stand 5309.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven