Langdraaien Gorree over naar Marvo • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Langdraaien Gorree over naar Marvo

Gorree in Vorm uit Venray draagt de langdraai-activiteiten over aan Marvo Technologies uit Tilburg. De eerste contacten werden gelegd tijdens de ESEF.

“Het afgelopen halfjaar is de economie in een stroomversnelling gekomen, aldus Herman Gorree van Gorree in Vorm.

Lastige keuzes

“Voor bedrijven is het lastig om personeel te vinden en sommige bedrijven hebben het zo druk gekregen dat zij voor lastige keuzes komen te staan.” Deze factoren deden Gorree besluiten de langdraai-activiteiten per 1 juni te verkopen.

Gorree is op zoek gegaan naar een bedrijf met zeer ruime ervaring met langdraaien, vakbekwame medewerkers en een goede reputatie.

Op de ESEF kwam hij in gesprek met Marvo-directeur/eigenaar Ronald van Uffelen, waarna hij overtuigd raakte dat Marvo voldoet aan het profiel dat hij voor ogen had.

Ervaring in langdraaien

Marvo heeft meer dan 70 jaar ervaring in langdraaien, beschikt over een relatief jong personeelsbestand en een machinepark, waar in geïnvesteerd is.

Het bedrijf is gewend om in te spelen op wensen van MKB-klanten, maar maakt ook onderdelen voor klanten met specifieke eisen, als KTM, ASML en Thales.

Gorree in Vorm bestaat sinds 2017 uit de 4 bedrijfsrichtingen van AA Total Parts, namelijk AATP, Vereijkens gereedschapslijperij, HDLasers en Laserjob.

Sinds de overeenstemming, eerder deze maand, is de achterliggende tijd gebruikt om de overgang voor klanten zo geruisloos mogelijk te laten verlopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven