Landré start met Ermak plaatbewerking • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Landré start met Ermak plaatbewerking

Landré gaat de plaatbewerkingsmachines van de Turkse fabrikant Ermaksan Machinery in Nederland en België vertegenwoordigen. Het programma omvat machines als laser- en plasmasnijmachines, afkantpersen, scharen en ponsknipmachines.

Ermak machines worden ontwikkeld en gebouwd vanuit de visie het juiste product tegen de kortste levertijd en beste prijskwaliteitsverhouding te leveren. In de machines worden hoogwaardige componenten ingezet, waaronder Cybelec en Delem besturingen op de kantpersen en Fanuc laserresonatoren, aandrijvingen en besturingen op de lasersnijmachines.

 

ErmakErmak produceert jaarlijks met 600 medewerkers 3000 machines in een productiefaciliteit van ruim 80.000 m vierkante meter. 80% daarvan wordt geëxporteerd naar meer dan 70 landen wereldwijd (foto’s: Landré)

 

Gratis inspectie

Volgens directeur van JanFloor van Egmond van Landré sluit het programma perfect aan bij de herpositionering die de machineleverancier al enige tijd geleden in gang heeft gezet. “Met de Ermak machines kunnen we de plaatbewerkingsindustrie een brede capaciteitsrange bieden in een interessante prijskwaliteitsverhouding. Daarnaast kunnen we met de plasma- en ponsknipmachines de markt bovendien meer bewerkingstechnologieën leveren.” Landré zal ook de service voor de bestaande Ermak machines gaan verzorgen. Ermak gebruikers die zich bij Landré melden kunnen een gratis inspectie tegemoet zien. De video toont een Ermak kantpers in actie:

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven