Ga naar hoofdinhoud

Landré neemt Duoteq over

Landré heeft de medewerkers en activiteiten van Duoteq overgenomen. Duoteq is gespecialiseerd in servicegerichte verkoop en implementatie van CAD/CAM-applicaties, Zcorp 3D-Printers en 3D-Scanners. Beide ondernemingen zijn met elkaar in gesprek geraakt na de overname van ZCorp door 3D Systems, dat door door Landré in de Benelux wordt vertegenwoordigd.

“Gezamenlijk zijn we tot de conclusie gekomen dat de activiteiten dermate goed op elkaar aansluiten dat samenvoegen van de activiteiten sterke groeimogelijkheden biedt“, licht Landré directeur JanFloor van Egmond toe. Floris Stam van Duoteq zal als productmanager in dienst van Landré de activiteiten op dit gebied verder vormgegeven.

CAD en CAM

Duoteq is leverancier van o.a. Ironcad, Ezcam en GibbsCAM. Duoteq verzorgt daarvoor ook onderhoud en support op contractbasis. Hiermee ontstaat de mogelijkheid tot het leveren van software én machine in een combinatiepakket, waardoor toegevoegde waarde toeneemt. Simen Keizer, mede-oprichter van Duoteq zal dit samen met de activiteiten die Landré al heeft op gebied van CAD/CAM-software voor de plaatbewerkende industrie, verder uitbouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven