Landré toont productie-oplossingen Fanuc op Metavak • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Landré toont productie-oplossingen Fanuc op Metavak

Op de Metavak in Gorinchem presenteert Landré het Fanuc Robodrill boor-/tapcentrum (foto: Fanuc)

Landré uit Vianen zal tijdens de Metavak in Gorinchem het Fanuc Robodrill bewerkingscentrum, een Robocut draadvonkmachine en een pick-and-place robot met 3D-productscanning laten zien.

De Robodrill van Fanuc is een boor-/tapcentrum, dat in de praktijk dankzij de eenvoudige dialoog besturing, ook vaak als compact bewerkingscentrum wordt ingezet. Door de mogelijkheid van uitbreiding met een vierde of vijfde as, palletwisselaar en robotbelading, is de Robodrill geschikt voor een geautomatiseerd productieproces. Voor veel voorkomende bewerkingen voorziet de besturing in standaard routines zoals, gaten patronen, kamers, en contouren van de binnen en buitenkant. Tijdens de Metavak presenteert Landré de Fanuc Robodrill met een vierde as.

De Fanuc Robodrill kan ook ingezet worden als een compact bewerkingscentrum
De Fanuc Robodrill kan ook ingezet worden als een compact bewerkingscentrum

Draadvonkmachine en automatisering

Voor gereedschap- en matrijzenmakers presenteren Landré en Fanuc de Robocut C400iA draadvonkmachine met een bereik van 370 mm x 270 mm x 255 mm (XxYxZ). Daarnaast wordt een voorbeeld van automatisering, waarbij de input bestaat uit random aangeboden producten, getoond. De Fanuc M-10iA is een robot met een 3D-lasersensor die de productvorm snel herkent. De robotcel kan worden ingezet bij onbemande productieprocessen, waaronder machinebelading.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven