Landré brengt Toyada op Nederlandse markt • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Landré brengt Toyada op Nederlandse markt

Landré brengt vanaf 1 september de machines van Toyoda op de Nederlandse en Belgische markt (foto: Toyoda)

Door het wegvallen van het Mori Seiki programma maakt Landré bekend per 1 september aanstaande de horizontale bewerkingscentra van Toyoda op de Nederlandse en Belgische markt te gaan vertegenwoordigen.

Het Japanse Toyoda is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van horizontale bewerkingscentra. Landré directeur Frank de Beijer: “Met de horizontale bewerkingscentra van Toyoda kunnen we onze klanten een waardig alternatief bieden voor de eerder gevoerde horizontale bewerkingscentra van Mori Seiki. De Toyoda horizontale bewerkingscentra zijn kenmerkend voor een hoge snelheid, stijfheid en nauwkeurigheid. Met technologieën als een direct aangedreven rotatietafel, ijlgangen van 60 m/min, acceleraties van 1g, maar ook uitvoeringen uitgevoerd met dubbele kogelomloopspillen, behoren de Toyoda machines tot het hogere marktsegment. Bovendien bouwt Toyoda een complete range van palletmaten (400 mm tot 1250 mm) zowel met cilindrische rolgeleiding als blokgeleiding. Daarnaast biedt Toyoda turn-key oplossingen voor automatisering. Er staat al een aantal horizontale bewerkingscentra van Toyoda in de Benelux,” aldus de Beijer.

De komende tijd zal Landré nog een aantal high-end machines introduceren om het machineprogramma weer compleet te maken dan wel uit te breiden naast de merken Haas, Fanuc en Exeron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven