Ga naar hoofdinhoud

Lagere prijs Hembrug dankzij seriebouw

Tijdens de komende EMO (5-10 okt. 2009 Milaan) zal Hembrug twee harddraaimachines presenteren die in een lager investeringssegment op de markt worden gebracht.

Hembrug heeft daarvoor haar horizontale harddraaimachine-lijn uitgebreid met de Mikroturn 300 Baseline. Deze machine biedt dezelfde oppervlaktekwaliteit, ruwheid en vormnauwkeurigheid als de bestaande horizontale machines, maar wordt seriematig gebouwd en geleverd met o.a een eenvoudigere besturing. Hembrug wil hiermee het finish- harddraaiproces voor een breder marktsegment bereikbaar maken. De machine worden op de EMO Milano 2009 gepresenteerd.

 

Verticaal harddraaien

Ook in het verticale segment, waarin Hembrug finish-harddraaimachines voor grotere diameters aanbiedt, heeft de fabrikant het assortiment uitgebreid met de Mikroturn 800V. De verticale machine is uitgevoerd met een staande motorspil, een automatische gereedschapwisselaar met twaalf posities Sandvik Capto C6 en een elektro-permanent magneetopspantafel met verhoogde spankracht.

 

Harddraaien en slijpen

Hembrug maakt verder bekend een opdracht te hebben gekregen voor de bouw van een verticale finish-harddraaimachine met geïntegreerde lijpspil voor de complete bewerking en afwerken van lagers in gehard staal in een diameter van 1400 mm.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven