Nieuws

Een beurs heeft boven een brochure, mailing of het internet een andere dimensie, namelijk die van beleving. Bij Safan is dat gegeven aangegrepen om tijdens de Techni-Show in de Utrechtse Jaarbeurs het publiek kennis te laten maken met de aard van het product: het buigen van staal. Al op de eerste dag konden studenten zich uitleven om een stalen balk te buigen. Niet met de award winnende E-Brake kantbank, maar gewoon: met de eigen spieren.

Dan blijkt het een stuk lastiger te zijn om het ijzer van vorm te laten veranderen. Met rode hoofden waarop druppeltjes zweet te zien waren zetten ze de stukken metaal tegen hun onderbeen aan en wisten het van vorm te veranderen. Aangemoedigd door de spreekstalmeester en het publiek slaagden ze er over het algemeen wel in aan de opdracht te voldoen. Een leuke methode om de krachten die nodig zijn om het metaal te vervormen letterlijk aan den lijve te ondervinden!

Om dit filmpje te kunnen bekijken is Flash Player 8 vereist. U kunt deze gratis downloaden. Het kan zijn dat u om de nieuwe functies te kunnen gebruiken de browser moet sluiten en opnieuw openen of de computer moet herstarten. Onze excuses voor het – eenmalige – ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven