Nieuws

Laagland breidt uit met Coscom-support

Sinds kort heeft Laagland de rechten voor distributie en ondersteuning in Nederland en België van de softwareproducten: Tooldirector en Factorydirector van Coscom. Standaard Windows-programma’s voor applicaties bij middelgrote productiebedrijven met CNC-fabricage.

Dit is voor Laagland een logische uitbreiding op de Zoller-apparatuur voor het meten en voorinstellen van gereedschappen. Deze schakel in het werkvoorbereidingstraject wordt nu onderdeel van een totale oplossing. Alle productiegegevens raadplegen en beheren vanuit dezelfde database, met een overzichtelijk programma, levert veel tijdwinst op.

 

Door het NC-programma-, machine- of het productnummer in te voeren, kan op elke werkplek snel de productiedata worden gevonden. Ook door specifieke zoekcriteria zijn handige overzichten te genereren. In een heldere lay-out kunnen nu de gegevens of lijsten over de machines, bewerkingen, gereedschappen, opspanmiddelen en meetgereedschappen met enkele muisklikken worden getoond.

 

Techni-Show
Tijdens de Techni-Show in maart presenteert Laagland korte demo’s met een koppeling naar een Chiron FZ 12K S five axis bewerkingscentrum.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven