Kuyer Metaal kiest voor Safan • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Kuyer Metaal kiest voor Safan

Onlangs is bij Kuyer Metaal in Nijkerk een nieuwe Safan kantpers H-Brake 170-3100 geplaatst. Tevens heeft het bedrijf een optie genomen voor de levering van een tweede machine eind dit jaar.

Kuyer Metaal zocht naar een machine met een hoge flexibiliteit en snelle ombouwtijden, waarbij de zetkwaliteit van de producten van een hoog niveau moet zijn. Ook wilde Kuyer Metaal een leverancier welke een breed pakket aan machines nu en in de toekomst kon leveren. Na intensief onderzoek werd besloten tot de aanschaf van de Safan kantpers. Safan was reeds huisleverancier maar Kuyer wilde de markt opnieuw verkennen en met die nieuwe informatie een leverancier selecteren. Uiteindelijke kwam het bedrijf toch weer uit bij de kanpersenfabrikant uit Lochem.

 

Kuyer Metaal Safan

De nieuwe Safan kantpers H-Brake 170-3100 op zijn plek bij Kuyer metaal (foto: Safan)

 

De afgelopen drie jaar heeft Kuyer Metaal op basis van een nauwkeurig uitgezette strategie geïnvesteerd in de ontwikkeling van de organisatie, productie en medewerkers met als doel de kwaliteit en het vakmanschap op een hoger niveau te brengen. Naast het behalen van lasnormen ISO 3834-2, DIN 2303 en recent DIN EN 15085 is er ook geïnvesteerd in productiemiddelen en personeel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven