Koele oplossing voor industriesector • Metaal Magazine
Nieuws

Koele oplossing voor industriesector

SMC Thermo Chillers.
SMC Thermo Chillers.

De Thermo Chiller van SMC beheerst de temperatuur van warmtegenererende apparatuur in onder meer de machine-industrie. Een onnauwkeurige temperatuurregeling leidt tot onbetrouwbare processen, een lagere productkwaliteit en dus tot kosten voor gebruikers. De Thermo Chiller van SMC helpt de industriesector cool te blijven met een stabiele temperatuur.

De HRS-serie Thermo Chillers is een goede oplossing voor proactieve temperatuurregeling van warmtegenererende apparaten binnen strikte grenzen, stelt SMC. De productiviteit neemt toe, machines presteren beter en de apparatuur gaat langer mee. Zo kunnen gebruikers zich met een gerust gevoel richten op urgentere behoeften in hun productieproces.

Lucht- en watergekoeld

De HRS-serie bestaat uit een standaard, basis en high level-type voor uiteenlopende toepassingen. De HRSE is het instapmodel, met twaalf alarmen, luchtgekoelde koeling, een koelcapaciteit van 1,0 tot 1,9 kW en een temperatuurstabiliteit van ±2,0 ºC. De HRS en de HRSH bieden luchtgekoelde en watergekoelde koeling, verwarmingsmogelijkheden met geavanceerde regelfuncties en afstandsbediening via RS232C, RS485 en contact I/Os. Beide series zijn geschikt voor bijna elke toepassing, inclusief buiteninstallatie bij gebruik van de grotere modellen. Het standaardtype binnen de HRS-serie levert een temperatuurstabiliteit van ±0,1 ºC tot ±1,0 ºC. Verder heeft dit type diverse koelmogelijkheden tot 13 kW en maximaal 42 alarmen, afhankelijk van het model.

Drievoudige inverter

De HRSH is de meest geavanceerde Thermo Chiller van SMC, met een drievoudige inverter die zowel de compressormotor als de ventilator en pomp regelt en daarmee zeer zuinig in gebruik is. Met een temperatuurstabiliteit van ± 0,1 ºC, een groot koelvermogen tot 28 kW en maar liefst 44 alarmen voldoet deze serie aan de hoogste eisen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven