Nieuws

Karsmakers naar NTS

Rob Karsmakers wordt de nieuwe Chief Operations Officer (COO) bij NTS-Group. Met een COO breidt NTS ook de Raad van Bestuur uit. Karsmakers komt per 1 augustus. Hij is afkomstig van Philips.

Karsmakers heeft verschillende fabrieken geleid in West-Europa, Oost-Europa en Azië.  Zo was hij van 2009 tot 2016 de general manager van de Philips-fabriek in Drachten en hij heeft deze tot één van de meest efficiënte productieplants van Philips gevormd.

“Zijn expertise vormt een belangrijke aanvulling om de kwaliteit van dienstverlening verder te vergroten en meer aandacht en sturing te geven aan een constructieve samenwerking tussen de diverse werkmaatschappijen van NTS”, aldus zijn nieuwe werkgever.

NTS

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s).

De onderneming richt zich op bedrijven in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. 

‘Logische stap’

“Ons bedrijf blijft zich verder ontwikkelen”, aldus NTS-CEO Marc Hendrikse, “zowel in omvang als in onze rol van toeleverancier voor de wereldtop in de hightech machinebouw. Daarmee neemt de druk steeds verder toe om continu te presteren op het allerhoogste niveau. Zowel bij elke entiteit maar ook in de samenwerking tussen de entiteiten.”

Hendrikse ziet in de uitbreiding van de Raad van Bestuur met de positie van Chief Operations Officer een logische stap in de ambitie van het bedrijf om de performance naar de klanten te blijven verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven