Kantpersproductiviteit centraal op de stand Wila tijdens Techni-Show • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Kantpersproductiviteit centraal op de stand Wila tijdens Techni-Show

Wila uit Lochem presenteert gedurende de Techn-Show in Utrecht als beursniviteit 'New Standard Clamping  & Crowning' op drie niveaus. Nieuw op de Techni-Show zijn twee bijzonder scherp geprijsde instapmodellen, waarmee Wila haar 'New Standard'-programma volgens eigen zeggen nog aantrekkelijker maakt. Hierdoor zijn er zowel voor de klemsystemen als voor de bombeersystemen oplossingen op drie 'Comfort'- niveaus beschikbaar.

Voor alle bovengenoemde producten gelden een aantal gemeenschappelijke kenmerken; de belangrijkste hiervan zijn:

  • Alle systemen zijn ontworpen voor toepassing op een universele kantpers (aanduiding van Wila voor een kantpers, waarvan de boven- en/of onderbalk over een gestandaardiseerd gatenpatroon beschikken; hierdoor kan een gebruiker – desnoods op het laatste moment – zelf beslissen, welk klemsysteem hij wil toepassen. Tevens biedt dit de mogelijkheid tot een goede uitlijning in de X-richting).
  • Alle hydraulische klemsystemen werken volgens hetzelfde principe, waarbij ieder gereedschapsdeel individueel geklemd en gepositioneerd wordt.
  • Ook de mechanische klemsystemen garanderen een goede klemming van gedeelde gereedschappen.
  • Alle bombeersystemen kennen een éénpuntsbediening en zijn uitgerust met bombeermiddelen volgens Wila’s gepatenteerde ‘CVB/D’-bombeerprincipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven